Open lesmiddag

Zit je in groep 8 en heb je advies havo, havo/vwo of vwo? Kom dan naar onze open lesmiddag! Je volgt lessen van verschillende vakken en ervaart een echte schooldag op het Zaanlands Lyceum. 

De open lesmiddagen waren dit jaar op 10 januari en 24 januari. De volgende Open lesmiddagen zijn pas weer in januari 2025. Heb je de open lesmiddag gemist en wil je graag de school bezoeken? Neem dan contact op met Kim van der Meer, onze afdelingsleider onderbouw, via k.vandermeer@zaanlands.nl of telefoonnummer 075-6170055.
 

Onze school

 

Open Dag 

Onze Open Dag was dit jaar op zaterdag 27 januari. De volgende Open Dag is in januari 2025. Zodra de datum bekend is, lees je dat hier op de website. Iedereen uit groep 7 of 8 is welkom met ouders of andere familieleden/verzorgers. Op de Open Dag maak je kennis met het gebouw, alle schoolvakken, de sfeer en natuurlijk de docenten en leerlingen. Er is van alles te doen en te beleven in de school.

Je hoeft je niet aan te melden, de deuren staan open. Bij de ingang krijg je een grote kaart waarmee je alles makkelijk kunt vinden in het gebouw. De kleuren op de kaart komen  overeen met de kleuren van de gangen in de school. Je kunt ook met een gids meelopen door het gebouw: leerlingen van het Zaanlands Lyceum leiden jullie graag rond in hun school.

Heb je de Open Dag gemist in januari en wil je toch graag de school bekijken voordat je een keuze maakt? Neem dan contact op met Kim van der Meer, de afdelingsleider van de onderbouw. Zij zal ervoor zorgen dat jullie alsnog een rondleiding door het gebouw krijgen. 

Programma Open Dag

J

opleidingen

schoolgids